Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Şubat’ta Samsun’a geliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Şubat Perşembe günü Samsun’a gelecek. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, miting gününün tarihi bir gün olacağını söyledi.

AK Parti Samsun İl Teşkilatı üyeleri, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 15 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek miting öncesinde basın toplantısı düzenledi. Mitingin AK Parti’nin bu seçim döneminde düzenleyeceği üçüncü miting olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Mehmet Köse, tüm Samsunluları mitinge davet etti.

“15 Şubat’ta Samsun’da tarihi bir gün yaşanacak”

Tüm vatandaşları mitinge davet eden Başkan Köse, “Şu anda propaganda sürecindeyiz. Cumhurbaşkanımız da bu sürecin hemen başında Samsun’a gelecek. En son 4 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlamıştık. Şimdi şubat ayındayız” dedi. 15 Şubat’ta rallinin sağlamlaştığı andan itibaren tüm hazırlıklarımızı gece yaptık.” Gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Perşembe günü Samsun’da tarihi bir gün yaşanacak. Yakakent’ten Terme’ye, Vezirköprü’den Asarcık’a kadar tüm ilçelerimizin Cumhurbaşkanı sevdalısı vatandaşlarımızı Cumhuriyet Meydanı’na akın etmeye bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız Büyükşehir Belediye Başkanımızı açıklarken biz de Samsun’u bekliyoruz. “‘Karadeniz’in iftarı’ diye anlattı. Cumhurbaşkanımızı defalarca ‘göz bebeğim’ dediği Samsun’da en üst düzeyde katılım ve coşkuyla ağırlayacağız. İnşallah uğurlayacağız. Başkanımız buradan mutlu bir şekilde ayrıldı” dedi.

Halit Doğan: “Mitingimiz zaferin işareti ve seçimin başlangıcı olacaktır”

Samsun mitinginin önemine değinen Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “7 Ocak’tan bu yana adaylık sürecimde bizlere büyük teveccüh gösteren tüm Samsun halkına şükranlarımızı sunuyorum. Samsun 17 ilçesiyle birlikte açıklanan tüm adaylarıyla artık seçime ve amaca odaklanmış durumda.Yoluna devam ediyor.Cumhurbaşkanımızın gelişi, her seçim öncesi her yerde olduğu gibi Samsun’da da büyük heyecan yaratıyor.İlgili plan ve çalışmalar sürüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişi şehri bambaşka bir noktaya taşıyor. Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Perşembe günü saat 14.00’te tüm “Samsun halkının yoğun katılımıyla Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımız ziyaretinde Samsun’a değerli müjdeler verecek. 3. ralli şehrimizde gerçekleşecek. İnşallah buradaki parlama hem ülke hem de Samsun için çok önemli bir adım olacak. Bu zaferin ve seçimlerin başlangıcının işareti olacaktır” dedi.

Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. -SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu